La Chișinău a fost organizată o seară a boxului profesionist
Vizualizări: 3288 27.12.2023  |   Профессиональный бокс

 

 

Sîmbătă, 23 decembrie, în sala de sport a Universității de Stat de Cultură Fizică și Sport, Federația de Box din Moldova a organizat o seară internațională de box profesionist.

Evenimentul intitulat Garuda Absolute Leadership.VOL.2 a fost organizat de Federația de Box din Republica Moldova, Wako Pro - Asociația Mondială a Organizațiilor de Kickboxing și GALA - Asociația Garuda Absolute Leadership. În primul meci al serii internaționale de box profesionist, Mihail Zubenco l-a învins în repriza a doua pe Vladimir Dutov prin knockout tehnic.

Vasile Negara, într-o luptă dură de 4 runde, a obținut victorie în fața lui Tudor Costeniuc, prin decizia împărțită a judecătorilor de 2–0. În ultimul meci dintre pugiliștii moldoveni, Stanislav Borimecicov s-a impus, prin decizie unanimă a judecătorilor de 3-0, în fața lui Iaroslav Sahotschi. Într-o luptă de 6 runde, Sagiv Ismailov din Israel l-a învins pe Evghenii Șabazov din Chișinău prin decizia unanimă a judecătorilor.

Compatriotul nostru Romic Airapetean a obținut o victorie convingătoare prin KO tehnic în repriza a 3-a în fața georgianului Mikheil Soloninkini. Partenerii generali ai evenimentului au fost DAAC-digital și marca auto GEELY Moldova.